Werken bij Strukton Worksphere

 

Het onderscheidend vermogen van Strukton zit hem in de mentaliteit van de mensen die er werken. Strukton is inlevend, initiërend en innovatief. Dat zie je terug in de cultuur en de mensen. Met Strukton kun je verder denken, verder groeien en je verder ontwikkelen.

Strukton wil een aantrekkelijke werkgever zijn. Wij willen graag dat medewerkers het naar hun zin hebben en dat ze langere tijd voor ons blijven werken. Daarom vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Ons personeelsbeleid is daarop gericht. Wij stoppen veel tijd en energie in gerichte loopbaanbegeleiding en stimuleren je zonodig tot het volgen van passende scholing.
 
Strukton is ook een verantwoordelijk werkgever. We staan met onze projecten midden in de samenleving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is daarom integraal onderdeel van onze dagelijkse praktijk. Met ons MVO-beleid trachten we een goede balans te vinden tussen mensen (werknemers, opdrachtgevers), milieu en winstgevendheid.
 
Zo besteden we veel aandacht aan welzijn en veiligheid. Wie werkt in de installatiesector komt onvermijdelijk gevaarlijke situaties tegen. Het is de kunst om te weten hoe je bewust met risico’s kunt omgaan en te beoordelen of de risico’s aanvaardbaar zijn. Een veilige werkomgeving is een belangrijke voorwaarde om prettig en verantwoord te kunnen werken.
 
Duurzaamheid heeft onze voortdurende aandacht. Zo schaffen we alleen nog personenauto’s met energielabel A, B of C aan en kiezen we bewust voor groene stroom. We streven ernaar duurzaam te bouwen en brengen onze visie hierop actief onder de aandacht van opdrachtgevers. En ook bij de ontwikkeling van nieuwe producten speelt het milieu een grote rol. Innoveren doen we altijd met het oog op MVO.


Fullservice Provider

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren